Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Thursday, May 5, 2011

Kenapa dia cemburu dan panas baran macamtu?!!



Sebelum ke sekolah pagi ni untuk amik report card anak, aku tinjau2 dulu berita-berita terkini dalam dan luar negara.. lepas satu-satu berita aku baca.. dari cerita Osama hingga ke cerita selebriti dan akhirnya aku singgah ke berita harian online.. lepastu aku ke dapur buat se`mug kopi o panas.. dan kembali ke depan laptop meneruskan pembacaan aku..

Dari satu cerita ke satu cerita hingga ke tajuk berita "Lelaki cemburu tikam tunang bertubi2 di stesen minyak".. masa aku baca berita tu tak tau lah kenapa geramnya hati aku pada lelaki pembunuh tu.. itulah bahayanya CEMBURU & PANAS BARAN .. kerana 2 perkataan tu mampu mengubah rasional seseorang.. Al-fatihah buat Arwah Karimah Jusoh dan semoga keluarga arwah tabah hadapi kenyataan hidup sebegini..

klik gambar untuk ke cerita lanjut

5 comments:

Izan Ishak said...

kenapalah ramai sangat manusia sanggup tikam2 kekasihlah... tunanglah... isterilah. takde perikemanusiaan langsunglah dorang ni~

Nieda said...

minggu ini memang kes tikam2 saja.Semalm pun mati kena tikam dgn kekasih.

budak ice said...

tak pikir panjang......isk2

munna said...

Al-Fatihah buat arwah... sekarang ni berbagai-bagai peristiwa berlaku..macam nyawa manusia dah tak berharga

apik pehe said...

apik pon x tahu naper panas camtu

Iklan