Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Sunday, March 6, 2011

Steamboat nye di sini der..

Hihihi!! dah ada yang bertanya.. mana steamboatnye.. haa ni n3 sambungan makan malam semalam.. lepas masak, aku terus bersiap2.. gi jumpa kawan2 pastu layan steamboat puas2.. jom layan mata gehgehgeh!!!

meriah sangat..

udang ngan sotong awal2 dah terjun dalam periuk..


a part of my luv


penuh meja beb..

Masa plan semalam rasanya dalam 5/6 orang jer yang confirm.. alih2 ada 10 orang.. aku happy sangat.. meriah sangat.. terharu pun ada.. sebab kami still rapat macam dulu jugak..

"guy's jom pi class.. pastu kita gi karoake ekk hehe.."

aktiviti kami lepas class dulu.. atau time ponteng class.. opssssssss!!! zassssssssss!!!!

11 comments:

putERi-kAtEk said...

sedapnye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kak atie wat saya rasa lapar la... :(

iZzuDdin said...

sedap nye....
lama dah rasanya x mkn steamboat

Myra Jay said...

Tingin gak nk makan steambot nieh..
Tp blom berkesempatan:)

wunny said...

wah.. sdp nye steamboat!! :)

munna said...

Seronok makan ramai2 macamni dengan kawan2

Yaya said...

Wah, kat mana ni wak?

atie aizam said...

@putERi-kAtEk: hikhik.. nanti kita pi mamam steamboat ekk..

@iZzuDdin: sama lah.. kalo lam 3 bulan tak makan rasa teringin sangat hehe..

@Myra Jay: nanti ada la tu kesempatan yang datang.. insyallah :)

atie aizam said...

@WunNy: mmg sedap pun kat sininye steamboat..

@munna: mmg seronok.. sesekali dapat berkumpul kan..

atie aizam said...

@yaya: ni kat Flaming Steamboat kat Danau Kota.. alaa dekat ngan Mali Cafe yang popular tu.. popular ke hehe..

Wanzi said...

wah bestttt nye.... bila nak belanja wanzi makan steamboat ni.... dah lapar rasanya...

caliph shuriken said...

best ar kak atie.. nk mam jgak, hikk..

latest en3: ~ kreatif & stylo ~

Iklan