Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Thursday, March 24, 2011

11 jam tanpa henti

Itulah catatan terbaik aku mengadap tesis.. masa aku wat spss aritu pun takde ler seteruk ini.. aku ingat nak siapkan part isi kandungan tu macam alaaa kacang jer.. tapi tau tak.. kat situ jer aku amik masa 4 jam.. itu lah, jgn pandang ringan benda2 macam tu.. pastikan pada sesiapa yang membuat tesis, aku nak nasihatkan.. spend 1 day untuk siapkan surat2 cinta kat dpn tesis tu.. termasuk abstrak, kandungan jadual, kandungan carta, kandungan rajah, lampiran, rujukan.. semuanya kena buat dengan teliti.. dan alhamdulillah aku berjaya menyudahkannya..

Malam ni jugak aku hantar runner gi pos laju.. sape lagi runner aku.. my love husben ler hehe.. tengkiu cayunk.. tesis tu mesti sampai sabtu.. tu date submitted.. klau aku post esok, aku takut tak sampai kat Dr. sabtu tu.. nanti kena potong markah beb hehe.. so now aku nak rehatkan otak kejap dari dok ngadap buku bagai.. minggu dpn baru aku nak start siapkan 3 lagi assignment yang nak kena submit weekendnye pulak.. adess.. teruk aku sem ni.. hidup lintang pukang dengan tesis, assignment, class bagai.. lepas jer viva aku nak gi holiday.. nak holiday jugak!!

Perut pun lapar semacam nih.. tadi dah makan nasi lemak lauk sotong.. bagus malam2 makan nasi lemak hehe.. dah berhari2 mkn lauk beli.. tak sempat nak masak huhu.. now ngah tunggu beehun sup pulak.. runner tak balik2 lagi nih.. nasib sempat pesan tadi hehe.. jom layan CityVille.. #$#*^&$#@^

4 comments:

putERi-kAtEk said...

wah kak atie!!!
semoga berjaya!!

kuatkan semangat ye....

muuuuuah!!

- GC - said...

akak blaja apa ni?

atie aizam said...

@putERi-kAtEk: macih dear.. cayunk dia!

atie aizam said...

@-GC-: wat deg jer hikhik.. HRD @UTM

Iklan