Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Saturday, March 5, 2011

Menu Malam ni.. Steambot vs Udang Galah

Malam ni dalam kol 8.00 malam aku ada mini gath dengan budak2 batch aku masa dip dulu.. takde lah ramai.. dalam 5/6 orang jer.. alhamdulillah kami still keep in touch hingga hari ni.. dah 5 tahun berlalu hubungan kami masih lagi akrab.. kesebukkan tak menjadi halangan untuk kami bertemu.. semoga hubungan ini sentiasa akrab hingga hujung nyawa..insyallah..

Tapi sebelum aku keluar malam ni, aku dah siap-siap masak untuk makan malam anak-anak dan husben aku huhu.. menu ringkas jer..

ikan goreng berlada sebenarnya.. lom gaul lagi..


ni lah lado nye.. kedai makan minang biasa arr jumpa masakan ni..

ni special sikit.. berenang2 dalam kuali... udang galah superb!!

Ini lah dia.. sebahagian udang galah yang berenang2 tadi..

ok.. siap!! so senang lah hati aku sikit bila kuar nanti hehe..

3 comments:

munna said...

yg berlado tu yg sodap... munna wajib lauk hari2 mesti ada sambal berlado...

atie aizam said...

@munna: oh yer ker.. sambal berlado dah jadi trademark masakan sya sejak kecik lagi..

Farihah Ahmad said...

steamboatnya steamboatnya??

Iklan