Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Friday, March 4, 2011

Aku @JB Part3

Hari ni dah 4 hari aku balik dari JB.. baru ada mood nak wat n3 pasal aku kat JB.. ni siri ke 3 aku ke JB dan alhamdulillah perjalanan kami ke sana berjalan lancar.. seperti yang lalu, aku ke sana kali ini ber5.. tabik spring kat member aku NOra.. dialah yang drive pegi dan balik.. aku tau dia penat.. thanks yer dear.. dan alhamdulillah sorang lagi member aku Dal berjaya menggerakkan kereta si NOra sepanjang dalam kampus UTM.. bukan keter tu rosak tapi dia berjaya sebagai driver ke-2.. takde lah penat si nora amik anto kami merata2..

Sabtu

Sebaik sampai Scholar's Inn dalam kol 1.15 ptg kami terus check in.. sempatlah landing2kan badan dulu sebelum gerak ke class.. Alhamdulillah class hari sabtu tu aku berjaya habiskan dengan mood yang sangat selesa.. takde terlalu penat.. balik tu nora amik aku, kami terus ke JJ.. makan2 kat Johnny.. masa aku gi class, dorang sempat shopping lagi.. hehehe cayok2x!! lepas makan, sempat jugak aku gi jenguk kedai BATA.. hehe cari kasut yang aku berkenan tu.. tapi takde saiz ler :( xpe2.. nanti balik kl aku carik lagi.. kat JJ aku sangat berhati2.. aku takut aku rasa nak pitam macam haritu.. aku takmo spoilkan mood kawan2 aku.. so time dorang ronda2, aku banyak lepak2 jer.. tungggu ler aku sihat betul2 nanti hehehe.. akan ku jejaki semula SOGOku dan sewaktu dengannya kehkehkeh.. sebelum balik apartment aku sambar ZingerBurger kat KFC untuk bekalan makan malam aku huhuhu..

posing mesti..

cam sedap jer eskem tu.. aku takleh makan lagi..
takut sejuk.. tunggguuuuu!!

Malam: paling best lah.. member2 aku wat facial mask treatment dengan telur & tepung gandum.. tanpa bahan pengawet tu hihihi.. ketua dia sape lagi.. si Nora ler.. sorang2 dok menempek mask kat muka.. kelakar gile ko!!! aku dok gelakkan kawan2 jer.. muke sorang2 dah muke macam penyamun jer hahahahaha!!!!!! aku tak join sekali.. sebab nanti muka aku gatal2.. so aku ler jadi tukang amik gambar dorang dengan gelak ketawa aku yang tak henti2 tu..

hahahaha!!! superrrr!!!!

4 orang geng penyamun.. hahaha!!

time nak tanggalkan mask ni lagi superbbb!!! hahahahaha!!!!! takleh hengattttt!!!
liza: adoooooooooooiiiiiii!!! sakiiiiit la kak nak tanggal!!!
dal:sakit beb.. adehhh!!!
norni:ssssssuuurrrrr...!!!!
nora: allaaaaa sikit jer... sakit tapi sedappp kan...kahkahkah!!!!
aku: hahahahahaha!!!!! dok gelak sampai sakit tekak!!

Ahad

Awal2 kami bersiap.. nora ngan norni nak ke class.. aku, liza ngan dal lak nak ke library... ingatkan aku malas nak gi.. tapi bila teringat cerita Encik Mok lam class semalam,, aishhhh takleh takleh.. kene follow gak.. hahahahaha!!! penakott!!!!! kat library aku siapkan sikit2 tesis aku tu sambil2 cari bahan untuk assignment baru.. kami check out lewat.. kol 2.30 ptg.. siap pihak scholar's call lagi tanye pasal check out hehehe.. nak wat camner, class dorang habis lambat.. lambat ler kami chek out.. nasib ler pihak scholar tak kesah sgt.. tq yer.. kami terus gerak balik then singgah kat Machap R&R makan.. kami sampai kl dalam kol 7.30 malam.. alhamdulillah.. thanks sekali lagi kat nora sebab bawak kami semua balik dengan selamat..

4 comments:

Myfrin's story said...

Salam, atie. Lama dah tak jenguk atie. Kak pun jarang2 dah update blog. Baca kisah atie ni, teringat zaman2 retro kak di asrama dulu. Kwn2 memang penghibur hati......:)

sham anne said...

hahhahahahaha...klaka la kak!!! abes ayo mater eden ni ha...
saya kan ketua dajah... deme kene pakai mask sy mengikut spesifikasi yg ditetapkan oleh sy!! hahah

atie aizam said...

Kak Imun: betul tu kak.. kenangan mcmni akan sya bawa sampai mati hehe..

atie aizam said...

Sham anne: hahahaha!!! kakti mesti gelak punye lah setiap kali tengok gambar2 nih .. hhihihi!!

Iklan