Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Tuesday, March 8, 2011

Kerana Mu HeartBeat..

Sape ada HeartBeat Banner kat dia punye belog ekk.. cantikkan.. kaler pink lagi.. dengan keterujaan kaler tu aku pun bukak ler akaun HeartBeat.. menariknya kita boleh order macam2 kat situ..

tapi ada yang tak menariknya.. aku bukan ape.. aku tak kisah pun kalau korang suh aku klik ke ape ke.. tapi jangan ler korang letak link HB ni direct kat shoutmix nick korang.. bila aku klik dengan niat nak bermesra dan berkenalan tetiba masuk terus ke sana ke HB.my.. sekali ok ler.. ni siap 2x dengan nick lain lak tu.. walaupun aku dah agak dah yang nick ke-2 tu benda yang sama tapi aku tetap klik jugak.. korang yang buat ni tak rasa ke tipu org lain dgn ayat2 seolah2 korang dari blog korang..

kaler pink..


nanti korang dapat duitkan dari klik tu.. pastu korang gi sopping kan.. atau gi makan2.. tak rasa ke lain macam dgn duit tu.. halal ke haram ke aku tak tau.. tu korang pikir ler sendiri.. tapi cuma tak best arr korang buat macam tu..

so.. marilah kita berblog dengan berhemah hehe.. zaaaaaaaaaaas!!!

21 comments:

Myfrin's story said...

Salam, atie. Wah, benda baru ni, mesti ramai nak cuba....:D

najihah sahami said...

kak atie...heartbeat ni camane ea?

- GC - said...

hihi. sy boo layan yg masuk & komen kt shoutmix, dlu yes, skrg tak lagi.

putERi-kAtEk said...

hahahahaa...awin pun kena..hahahhaa.....

Cute MuM said...

oo.. baru cute mum paham apa itu fraud clicks.. HB tengah siasat pasal kegiatan camtue..

tak baiklah buat camtue kan..

atie aizam said...

@Kak Imun: rasanye ni dah lama gak kak.. cuma atie jer yang baru nak join.. hehe..bab bebudak yang buat keje ni pun dah ada sebelum ni ngan youthsay.. tak baik betul..

atie aizam said...

@najihah sahami: hearbeat ni mcm kedai online untuk wat tempahan mug, tshirt & mcm2 arr.. tapi dia wat sistem mcm nuffnang untuk perkenalkan syarikat dia.. masuk lah web tu.. nanti jihah tau..

atie aizam said...
This comment has been removed by the author.
atie aizam said...

@-GC-: hikhik.. bebudak tu salah guna kegunaan shoutmix yang betull.. kurang ajaran tu hehe..

atie aizam said...

@putERi-kAtEk: suke!


@cute mum: ooo derang ngah siasat ekk.. itu ler.. tak baek!!

Ellen said...

ellen pun dah pernah buat entry pasal ni...

http://www.mummynemo.com/2011/01/fify-klik-heart-beat-satu-paksaan-kah.html

tapi ellen dah tau sapa yang buat tu..hehe

kakyong said...

owh.. ade juga yg buat camni yer... ish ish...

atie aizam said...

@Ellen: biasa bebudak kot.. hehe


@Kakyong: adeer.. adeeehh..

caliph shuriken said...

pnah kna jgak cmni aritu, huh..

latest en3: ~ kreatif & stylo ~

kiz said...

selalu sangat kena cam ni..apa leh buat..redha je aa..

♥Tsuwaibah♥ said...

ni kes nk cpt untung...tp x pk panjang. otak bijak tp guna ke arah yg salah..huhu

secantikmanis said...

betul tu sis atie, tak suka bila ada makhluk tuhan yang letak link kat shoutmix...serius menyampah

atie aizam said...

@caliph: pernah gak ekk.. kalo dia rasa segan tengok n3 nih, harap2 tak buat lah lagi kan..

@kiz: takleh redha jer.. kena ingatkan bebudak yg wat camtu.. kdg2 depa tak tau tahap mana salahnye apa yg depa buat tu hehe..

atie aizam said...

@Tsuwaibah: terlebih bijak kot hehe..

@secantikmanis: bila klik2 masuk link tu.. adeeehhh.. gerammmnyer!

munna said...

ada juga yg buat macam tu ye... patutlah earning diorg banyak betul...

atie aizam said...

@munna: tau takpe.. hehe

Iklan