Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Wednesday, November 28, 2012

KFC DAH ADA DELIVERY ORDER

Waaaah.. akhirnya... dah lama saya tunggu servis ni.. KFC NOW DELIVERS!! for the starting KFC cuma deliver kat area2 tertentu jer.. xpe lah.. pelan2 kayuh.. cam Mc D dulu pun camtu gak.. best best... jom chek kawasan rumah anda ada servis tu tak? kawasan rumah saya xde lagi la hihi.. sabo sabo.. nak tau klik SINI ok..


9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

best!

syiela said...

senang nanti.. angkt fone dan tunggu je

krole said...

hihhi eksaited nmpk wak..hihihi..msti pminat KFC ni ngeee~

Khafizi Saad said...

saya kat perlis ni tunggu 15 tahun lagik kot baru ada? :P

atie aizam said...

@Mrs. Eady: yup.. i loike! hihi

atie aizam said...

@syiela: gitulah nampaknye.. sejak ada twin baby ni payah nak makan kat luar.. tapau jer

atie aizam said...

@krole: ehh eh nampak exsaited ke? hahaha.. minat la jugak tapi masih terkawal.. sebulan sekali makan ok kot hihihi..

atie aizam said...

@Khafizi Saad: tak kot.. skrg ni semua segera..

Belalang hijau Perisik said...

line slow sgt la nak check ada ke tidak kat tempat belalang nih...harap2 ada la ye...huhuhu

Iklan