Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Sunday, November 4, 2012

Keputusan UPSR 2012

Wow.. berdebar.. risau.. tak sabar.. semua ada dalam hati seorang ibu ni ha.. aduhai.. macam saya pulak yang ambik exam aritu..


Result UPSR 2012 akan keluar hari Khamis ni 8 November 2012 menurut sumber2 yang sangat2 boleh dipercayai hihihi.. so pada ibubapa.. jangan risau sangat sampai memudaratkan kesihatan k.. :D ..  terima seadanya keputusan yang anak kita dapat.. jangan patahkaan semangat mereka kalau keputusan yang mereka dapat tak seperti yang kita harapkan.. ini baru satu permulaan anak2 kita mengorak langkah untuk lebih berjaya pada masa akan datang..

Asyraaf.. mama tolong beratur amikkan result boleh? hihihi.. adehhhh.. dah start nebes ni..

2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

bleh check online kan skrg..

emmeraz said...

sabar dan tenang..terima sahaja keputusan dengan hati terbuka

Iklan