Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Tuesday, November 6, 2012

Keputusan UPSR 2012 Ditangguhkan 21 November 2012!!

Begitulah adanya berita yang saya dengar pagi2 tadi.. adehhh... hilang terus nebes saya hihi.. Keputusan UPSR 2012 yang sepatutnya diumumkan pada 8 November 2012 Khamis ni ditangguhkan pada 21 November 2012..

 Asyraaf lah yang paling gembira dengar berita ni.. saya tak sabar dah hihi..

8 comments:

inazamri said...

masuk blog ni baru la tau ditangguhkan rupanya.Time dorg semua dah cuti la ye.

atie aizam said...

@inazamri: gitulah nampaknya.. saya pun baru tau pagi tadi..

mama sara nur said...

tq Atie for info ni he he akak pun tak dengar berita
memang dapdup

deno said...

kalau makin ditangguh, mesti makin neves... deno mcm tu la kalau ada exam

johan ariff asari said...

keputusan upsr di tangguh kan kerana graf thn ni jatuh teruk my teacher
said to me

atie aizam said...

@deno: biasa girl mmg agak ambik berat sikit bab2 tunggu result ni tak mcm boy.. muka anak akak selamber jer.. sabor jer lah :)

atie aizam said...

@johan ariff asari: macam2 spekulasi yang sya dgr dan diberitahu pasal penangguhan tu.. harap result asyraaf tak teruk sgt.. huhu

Alin Marlini said...

bag ALin debaran KIV utk tahun depan..

Iklan