Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Friday, August 10, 2012

Pandelela Menang Gangsa, Tahniah!!!!!!!


 Berdebar... itulah yang aku rasa tadi.. mata aku tak beralih dari kaca tv tengok pandelela buat terjunan.. dari round 2, 3, 4, 5 dan hingga air mata Pandelela mengalir kegembiraan (aku pun sama, sebak gile).. Malaysia Boleh!!!!! Pandelela berjaya!!! Pandelela berjaya dapat gangsa.. bukan senang beb... tahniah!!!

6 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh...tiba-tiba nama dia jadi sebutan.
tahniah
satu gangsa buat Malaysia

Zuraini said...

wow....tak tengok la...kalau tak sure meleleh air mata bila dengar lagu negaraku....jap nk tengok tv kot ada ulang tayang...:))))

TQ for the update

MIYAMIENATASHA said...

mental dan fizikal perlu kuat,congrates pandelela :),tp mcm geram jer tadi ada makhluk ni plak ckp "lah ingatkan dapat emas!",sekurang-kurangnyer ada jugak kan daripada langsung xder.

Zuraini said...

iskkk....silap...mana ada lagu kalau gangsa hehhe

seri jelita said...

Pasti 4 tahun lagi pandelela menang emas! Then dpt gelaran datuk pada usia muda...msia boleh!!!!!!!!!!!!

caliph shuriken said...

nsib baik dia btul2 fokus wktu tu.. congratz pandelela ^^

Iklan