Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Tuesday, April 3, 2012

Tilam Baby Dah Sampai

Alhamdulillah tilam yang ku tunggu dah pun sampai... aku ngan asben tak sabar nak buka.. anak2 aku apa lagi hihi.. sebaik saje budak hantar barang tu beredar, kami anak beranak memulakan operasi.. memula buka bungkusan plastik.. lepastu koyakkan kertas pembalut tilam tu.. alahai.. ada lagi.. ada lagi pembungkus plastik yang nak kena buka.. tapiiiii kami tetiba berhenti kat situ..sebab terasa sayang pulak nak bukak plastik yang balut tilam tu.. takut kotor hihi.. sabar jerlah.. so masing2 cuit jer ler jari masing2 kat kain tilam tu yer.. ngee~

anyway.. thanks yer isha.. sya suka sgt!!.. kain pun lembut jer..  aduhai.. x sabarnya.. :)

baru sampai..

sayang nak buka terus hihi..

inilah rupanya tilam yang ku order..
gambar ni aku ambil dari fb DJE

kalau ada kawan yang nak order dari DJE bolehlah gi kat fb dia.. nak jamu2 mata pun boleh.. pergi jer kat web DJE kat littledje.com .. bukan setakat nak wat tilam baby jer, wat tilam lain2 size pun boleh.. oklah.. nak sambung belek2 tilam.. lalalala.. oh lupa.. "bang.. tqqq" :p

8 comments:

.: iEyLa :. said...

huwaaa...sy lak yg excited kak...
cantik!!!

atie aizam said...

@iEyLa: hehe.. sama cam anak dara akak ni hah.. dari tdi tak habis lgi dok belek tilam baby tu..

MamaAdwan said...

ni yg buat hati bertambah berkobar2 utk order ni..... heheheheh

aeyla said...

Credit la kat ipar i.huhu

atie aizam said...

@MamaAdwan: cepat2 order hihi.. mmg puashati punya lah.. :)

atie aizam said...

@aeyla: DJE product so far bgi sya TERBAIK!!

shark said...

yay..x sabar la baby2 nak tidurrr ;p

atie aizam said...

@shark: hehe :)

Iklan