Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Sunday, April 1, 2012

1st GiveAway Zack-Monavie

Woww!!! Menariknya hadiah!!!! Siapa tahu kan ada rezeki nak dapatkan sebotol Monavie.. Siap boleh pilih tu nak botol kaler aper..  Best best best!! Jom kawan2 join dan memeriahkan GA empunya blog Zack-Monavie tu..


Nampaknye syarat2nye pun senang jer..


1. Anda mesti seorang blogger DONE!
2. Anda mesti merupakan follower 2 blog ini.. DONE!
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia DONE!
4. Buat entry bertajuk: 1st GiveAway Zack-Monavie (Sedang Buat)
5. Mesti letak banner Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog zack-monavie.blogspot.com sahaja DONE!
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga DONE!
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry Pelancaran 1st GiveAway Zack-Monavie ini sahaja.. OK!
8. Tag 3 orang kawan anda atau lebih untuk turut serta memeriahkan Lucky Draw ini.. DONE!

wahhh!! kene tag kawan.. mereka yang ditag adalah:

kata owner zack-monavie, sesiapa yang tak di tag tapi nak join pun boleh..
haaa.. apa lagi.. jom ramai2 kita join..

9 comments:

caliph shuriken said...

arigatou sudi tag.. insyaAllah x bz sy join yer..
*gud luck kak atie ^^

Izan Ishak said...

gud luck kak atie...

thanks ye tag izan, ada masa nanti nak join jugalah!

Kak Imun said...

Wah, terima kasih, atie. teringat juga tag kak. Okey, InsyaAllah kak akan join...:)

Selamat berjaya jg buat atie...:)

atie aizam said...

@caliph shuriken: sama2.. ok.. goodluck to u too.. :)

atie aizam said...

@Izan Ishak: ok izan.. gudluck to u too :)

atie aizam said...

@Kak Imun: ingaaat kak :) .. ok nanti join ek :) tq

~emi~ said...

Best of luck! :)

atie aizam said...

@emi: tq.. jom join.. :)

kakyong said...

salam atie..

lamanya tak singgah jengah atie..
atie sihat...

gud luck atie utk GA ni... mana tau ade rezeki atie kan..

jemput singgah ke page kedai kakyong di FB https://www.facebook.com/kakyongshoppe

Iklan