Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Friday, June 10, 2011

Selamat Pengantin Baru

Cuti sekolah + Kenduri Kahwin = SERASI BERSAMA ngeee~~

En3 ni just nak share kemeriahan majlis kenduri kahwin yang aku sempat kunjungi..
Untuk teman2 yang telah melangsungkan perkahwinannya
aku sekeluarga nak ucapkan:

SELAMAT PENGANTIN BARU!! :-)

me & geng UTM.. huhu kat wedding Kunida


Wedding anak Kak Tini : Kunida .. chantek kan.. :-)


Ngan geng UTM jugak tpi kali ni kat wedding Dr. Roziana
kat Hulu Langat


Dr. Roziana & Husband dan kami2 :)
pastu aku bergegas pulak ke 1 lagi jemputan


ngan rakan UTM gak.. Wedding Jannah & Husband
kat Bukit Cheras

terima kasih di atas undangan uols..
terima kasih atas juadah yang disediakan..

moga kebahagian hari ini
berkekalan hingga ke akhir hayat.
Insyallah.
Amin.

13 comments:

NinaAz said...

Cantik2 semua pengantin!! hehe..betul tu kak, law cuti sekolah, mesti kenduri banyak...

Myfrin's story said...

Selamat pengantin baru juga buat mereka. Berseri2 kelihatannya.....:)

- GC - said...

wah... asyik makan dan makan je laaa...

My name is SHAM :) said...

uihhhh...gambo glemer kite kat umah kak tini pon adoooo....hehehehe

munna said...

meriah semuanya... pergi 3 event terus hari tu ye atie...

atie aizam said...

@NinaAz: betul tu.. setuju hihi :)..

atie aizam said...

@Kak Imun: seri pengantin tu kan kak hihi :)

atie aizam said...

@-GC-: tu arr.. makin tembum wa skrg nih ngeee~~

atie aizam said...

@sham: hehe.. adoooo.. :)

atie aizam said...

@munna: xlah munna.. yg baju kaler biru tu hari yg lain..

Wanzi said...

selamat pengantin baru...........

Abang Long said...

Salam...tumpang sekaki ucap selamat pengantin baru...pas ni yg g kenduri tu rajin2 la timbang berat yer? kalau berlebih tu kena excercise huhu

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/bangga-tiada-dara-part-2.html

atie aizam said...

@Abang Long: ngeee~~ rasa bab berat badan nih terlebeh sudah hihi..

Iklan