Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Tuesday, June 28, 2011

Bowling @ Ole-ole Monterez, Subang


Cerita bowling lagi.. sabtu 25hb.. tapi kali ni bowling anjuran geng2 husben aku.. budak2 sekolah dia dulu yang organize games nih.. dorang ni bekas-bekas pelajar Star, Klang.. ikutkan aku tak join.. ntah macamana akhirnya aku terjebak sama.. tu pasallah aku takde baju hitam siap nama tu hehe.. tapi aku tabik spring lah kat dorang nih.. bersatu hati betul.. walaupun tak kenal satu sama lain, tapi tu bukan masalah dorang untuk sama-sama menjayakan program nih..

Aku bermula main semalam dengan agak baik.. 1st frame aku berjaya kumpul 130 jatuhan pin.. oklah kan.. permulaan.. tapi masuk jer 2nd frame, kaki aku sakit.. aku langsung takleh nak ben.. itulah yang aku risaukan setiap kali aku main bowling.. aku tak tau masalahnya bermula dari mana.. tapi yang pasti lepas aku miscarriage awal tahun haritu, aku selalu jer kejung urat kaki.. akhirnya balingan aku tak consistent.. cewaaaah ngee~~ macam bagus2 jer hahaha!!

Team aku kalah.. ngee~~ dapat tempat ke-6 huhu.. Tahniah pada pemenang2!! :D

10 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.atie lagi la..langsung xgheti main bowling...

munna said...

munna tak pernah langsung main bowling....

atie aizam said...

@azatiesayang: kalo bola dah ada kat tangan, pandai lah nanti akak lontar bola tu hiihi..

atie aizam said...

@munna: try lar.. best gak.. :D

eMMe said...

atie, lama tau saya tak main bowling...tahniah dpt no 6, cuba lagik! mane tau terus dpt No. 1 kan....

Red Giant said...

ok la 2... ada gak nombor...

kakyong said...

singgah sini jengah atie..
pe kabo.. syiok nya main bowling.. kalo kakyong je longkang jer...



jom join GA kakyong
http://kakyong72.blogspot.com/2011/06/simple-giveaway-kakyong-hy-ibu-3a.html

atie aizam said...

@eMMe: no.1? hehe dlm mimpi jer kot.. :D

atie aizam said...

@Red Giant: ngee~..

atie aizam said...

@kakyong: memula dulu sya pun camgitu gak kak.. hehe.. nanti sya join GA tu yer.. tq invite sya :)

Iklan