Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Saturday, June 11, 2011

Dapat Handphone Baru

Ngeee~~ sengih, senyum manjang aku bila dapat handphone baru nih.. mana taknye, ribut takde, hujan xde.. aleh2 aku dapat handphone baru.. sebelum ni aku guna Sony Ericson J105i.. tapi sekarang aku dah guna Nokia balik huhu.. Nokia C3.. murah ajer.. semua handphone2 aku bukanlah gred riban2 nye.. takat rat jer hihi..

Asalnya C3 ni husben aku beli untuk dia guna.. gantikan handphone dia dah tamat perkhidmatan tapi malangnya dia x reti nak guna sebab keypad nye yang tersangat lah comel tu hihi.. dan lagi satu function C3 ni lain dari handphone yang dia biasa pakai.. aku dah agak dah.. nanti sure handphone ni jadi milik aku hahahaha~~ gelak kan dia :D.. so dengan rasminya mulai semalam Nokia C3 menjadi milik aku harharhar!!! dan handphone aku dah bertukar tangan jugak.. dapat tuan ke-2 selepas aku..
Anyway.. thanks yer bang..huhu :D

note: pasni boleh lah beli iphone pulak ngeee~~

6 comments:

ENCIK TIKUS said...

haha nset sama macam ayah punya

saharinasaharudin said...

hp kite sme.ririn punye color pink :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

bertuahnye dpt hp baru....mcm kina tgu hp dah x blh guna langsung baru dpt beli baru.

atie aizam said...

@ENCIK TIKUS:yer ker.. nasib abah ET pandai guna.. klu x dpt kat mak ET kot hihi..

atie aizam said...

@saharinasaharudin: klau husben kaler pink.. haru rin hihi...

atie aizam said...

@kinakOyu: xde dlm plan pun kina.. rezeki kan kan hihi..

Iklan