Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, June 20, 2011

Esok Interview

Tapi mood aku ke laut.. macam mana nih.. dah puas pujuk hati ni.. surat tawaran temuduga aku dah dapat awal sebulan.. tapi pagi ni baru lah sibuk nak siapkan semua dokumen mana yang patut.. hati ni tak segirang masa dapat interbiu2 yang lain sebelum nih.. oh mood.. ke mana kah kau.. macam mana aku nak kembalikan mood aku nih.. grrrrrrrrrrrrr...

Malam ni, nak tak nak.. aku kena siapkan semua keperluan untuk esok.. kena wat checklist ler camgini.. takut lupa..

smart kan.. tapi aku pakai baju kurung lah, senang :)

MyChecklist
1. Sijil2 asal dah siap di susun

2. Salinan sijil dah ada

3. Resume bergambar seperti yang diminta (lom edit laa.. adoii)

4. Baju kurung bergosok (malam ni baru nak iron)
5. Tudung (kaler sedondon dengan baju)
6. Kasut sarung dan bertumit.. (yang ni aku baru beli)


Rasanye tu jer kot.. esok kena keluar awal.. takut terjebak kat jemm pulak nanti..

2 comments:

LittLeMyRsHMaLLoW said...

gOOd Luck ! !
semoga semuanya baik-baik sahaja =)

atie aizam said...

@LittleMyRshmallow: thanks yer :D .. insyallah.

Iklan