Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Saturday, January 6, 2007

Aku back to school hehehe!!

Letihnya aku hari ni. Aku sampai kampus kul 8.15 pagi. Pastu terkial2 la aku merayap cari Dewan 1 tempat kursus diadakan. Pas daftarkan diri, aku cari parking betul2 yang berhadapan dengan whiteboard. Nak kosenteret la kunun..hehehe. Dr. Amran sebagai presentater ngomel sampai la pukul 11.00 pagi. Tapi aku enjoy gak ngan talk dia, takla boring cam sesetengah talk tu. Pastu aku ngan kak shida dengan yang lain-lain menikmati hidangan yang disediakan;- bihun goreng ngan teh tarik. Lega la skit perut aku nih. Kul 11.30 talk bersambung semula. Kali ni talk mengenai Maths..sampai kul 1.00 ptg. Aku dah pun call husben aku datang jemput kul 1.00 ptg n dia dah pun siap sedia nunggu kat tepi caferia area situ. Kami terus balik umah..tapi sempat singgah beli nasi utk isi perut aku ni. Masuk2 umah, aku terus siramkan badan aku yang dah mula kepanasan dan terus bersiap semula nak pi class LAW lak. Sebelum tu aku makan dulu.

Kul 1.50 ptg kami kuar umah. Tapi kali ni tersekat kat 'jem' kat Jalan Semarak. Kul 2.15 baru aku sampai ke kelas. Nasib baik aku tak memusing cari class aku tu. Class dah pun bermula.. aku ambik tempat duduk yang depan sekali. Lega nye aku bila dengar Dr. kata class habis kul 7.30 mlm. Tak la aku kepenatan sgt. Tapi class habis awal setengah jam. Alhamdulillah. Aku terus pi PSZ dapatkan buku Law. Kul 8.30 mlm aku sampai umah. Malam ni malam perasmian Tahun Melawat Malaysia 2007 kat Titiwangsa so kejap2 dengar dentuman bunga api & nampak la percikan bunga api tu dari umah aku. Achap ngan anak2 jiran la yang paling riuh suka nengok bunga api.

So aku pun dah letih sgt2.. masa sudah time untuk aku masuk beradu lagi pun sok class aku start kul 8.00 pagi. See u on next entry..bye bye!!

1 comment:

tz198289 said...

hey, I just got a free $5000.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie & Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $5000 free gift card for your backtoschool wardrobe

Iklan