Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, July 25, 2011

Sesuatu Yang Mengejutkan



alahai.. cuba korang baca mesej kat SB yang aku highlight tu.. betulke? korang pun detect problem yang sama ekk.. macamana nak buat ni? ada sapa2 tau tak macamana nak settlekan masalah ni.. uwaaa.. jangan lah solutionnya DELETE.. aku sayang header ni.. pls pls help me.. :(

7 comments:

MaMa AiNi said...

salam atie...comp.mama tak dpt detect pun...biasanya comp. blh detect kerana setiap kali bila blog org lain ada virus dia terus warning...mungkin dia bergurau je..

shark said...

saya ok plak kat atie..cuma kalo saya bukak redmummy punya blog, avg detect virus..akak punya ok!!:)

atie aizam said...

@Mama AiNi: oh yer ker.. klau camtu fuhh lega sya hihi.. tkasih yer mama..

atie aizam said...

@shark: thanks shark.. lega rasanya bila kwn2 bagitau header tu ok.. tpi x pasti nape blogger tu mesej camtu... biarlah.. as long header tu ok kan kan hihi..

Mohd Firdaus said...

xtau la sebab x pakai anti virus pun ni..hehehe

atie aizam said...

@Mohd Firdaus: hihi now blogger tu kata ok pulak.. maybe ade error kot tadi.. :D tq coz singgah..

Ahmad Yasir said...

guna la kaspersky..hehehe

Iklan