Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Thursday, July 21, 2011

Beli 1 Double Cheese Burger Dapat Free 1 Lagi


Bagi penggemar MCDONALDS aku rasa mau hari2 dorang layan promotion nih (3 ari jer).. mana taknye.. beli 1 dapat 2.. apsal? tak betul? betullah dapat 2.. 1 yang kita bayar dan satu lagi yang free hihi.. (kang ada yang kene sekeh karang nih ngee~) tapi untuk makluman korang, promotion ni dah pun tamat semalam hihihi.. (siap sedia pakai helmet kuikuikui).. aku saje je nak bagitau korang yang suka makan McD nih.. rajin2 lah masuk web McD sebab bila depa wat promotion, memang gempak arr.. leh jimat banyakk!! (eceeh mesti ada yang ingat aku suku sakat krew McD).. aku pun sebenarnya miss promotion nih sebab dispatch aku outstation daaa.. promotion ni tak laku untuk yang main calling2 order.. so tunggu ler next promotion okay.. :D

4 comments:

Nizam Ijam said...

tiba2 jadi apa lak..hehe


” Nizam Ijam Dot Com”

Ruziawati Yusof said...

ala, dh lama tak makan mc'D tau!

atie aizam said...

@Nizam: tiba2 jer hihi..

atie aizam said...

@Ruziawati Yusof: hehe, rajin2 lah masuk web McD..

Iklan