Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Sunday, July 24, 2011

Botak Juvana Kekasih Cikgu Zakiah

Aku benci botak!! benci!!
Warden pun aku benci..
aku suka kat Daim..
aku suka kat budak kedah gak..
budak kedah berani mati punye hihi..
tu lah perasaan aku setiap kali aku tengok cerita Juvana nih..
memula aku tak layan pun..
ntah macam mana aku leh terjebak pulak lepas tengok sekali
dan akhirnya aku terus terjebak setiap minggu
sampailah the end

dan kerana JUVANA aku kenal botak & cikgu zakiah
kerana dah kenal lah aku tertarik kat satu story ni
Cik Diva kata mereka INTIM
nak tau story Cik Diva seterusnya, KLIK sini
kalau benar cerita ni, aku doakan dorang bahagia :D
sebenarnya aku suka SEMUA PELAKON JUVANA..
dorang memang TERBAEEEEKK!!




3 comments:

MaMa AiNi said...

salam kenal dr mama...mama tak berapa suka drama ala2 aksi ganas ni..he2x..tgk last episode je hari tu. ok juga drama ni !!.hu2x..

atie aizam said...

salam kenalan juga buat mama.. klau cerita over ganas sya pun x suka gak hhihi.. yg ni oklah.. ada mesej disebalik cerita..

izaFiza said...

sy minat gilak citer neh.tak pernah miss pn tgk.theeee.

Iklan