Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Friday, July 29, 2011

McDonalds Mengecewakan!!


McD Ttwangsa takde rider.. x cukup kakitangan.. boleh hantar tapi dalam tempoh 1.30 jam - 2 jam.. hohoho.. itulah yang dibagitau kat aku bila aku nak order McD tadi.. alahaaaai.. company besar macamtu, takkan problem macamni takleh nak settle.. tak cukup kakitangan hire lah lebih ramai pekerja.. kalau xde org nak keje, carilah ape sebabnye.. pasal gaji ciput ke, ape ke?

Kenapa nak order McD? malas masak arr tu.. sebenarnya anak pompuan aku Mira ni demam.. dari semalam tak berapa nak makan.. semalam beli KFC, alahai ciput jer dia makan.. tadi dia request nak McD.. tu yang aku terus call tu.. tapi aku pulak stress sebab masalah dorang tu.. husband lak outstation.. argghhhhhhh..

Sabar yer sayang.. nanti mama suh maklang belikan :(

10 comments:

munna said...

alahai siannya Mira...semoga cepat sembuh ye...

azwa amani said...

malam ni nak makan mcdonald...yehuuu.,..

Rai said...

kesian..kalau anak2 mintak mesti susah ati kalau tak dapat nak bagi.. lagi2 kalau diorg tak sihat.. semoga mira cepat sembuh ya..

Belalang Hijau said...

pas tu atie x membebel ke kat staff mcD tu? bikin malu company jer...

atie aizam said...

@munna: alhamdulillah dah beransur sembuh.. thanks munna

atie aizam said...

@azwa amani: mira pun dah dapat McD dia.. sedapkan sesekali mkan McD :D

atie aizam said...

@Rai: thanks Rai.. mira dah makin sihat.. tdi mkn McD pun sikit jer.. tapi oklah dia makan jugak..

atie aizam said...

@BelalangHijau: malas lah bell nak bising2.. lagipun xnak anak tau yg McD takleh hantar McD yang dia nak tu..

Wanzi said...

Selamat menjalani ibadah puasa dan semoga penghayatan Ramadan kali ini lebih baik berbanding sebelumnya kerana kita tidak mengetahui, adakah kita masih ada peluang untuk bertemu Ramadan seterusnya. Wassalam

Pomen said...

sabar yea kak....nk wat lagu mana kalo dah McD tu Mcm GamPAng....APA pun selamat berpuasa....kesian kat ank akak...hrp2 hr ni dia dpt Mcd tu...

Iklan