Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Tuesday, April 19, 2011

Muka Nanu Baharuddin Dalam Sahara

Korang layan citer Sahara tak? haaa.. aku skrg ni ngah nengok citer tu arr.. dari haritu lagi aku dah perasan muka Nanu cam ada tak kena arr.. bengkak semacam.. nape ekkk.. dah tak lawa lah.. sebelum ni masa dia wat 'come back' aku sgt lah terpegun tengok muka dia.. sangat cantik.. tapi skrg ni???!! mungkin rupa tu hanya dalam cerita Sahara jer kot.. tapi kalau tu muka Nanu di luar set, Nanu kena buat sesuatu.. gi dapatkan rawatan ke atau ape2 lah yang boleh kembalikan wajah dia seperti sediakala.. cuba tengok gambar Nanu dalam Sahara yang aku try snap tapi kaburrrr kat bawah ni ngeh.. takde keje cari keje, ni lah dia ngeh ngeh ngeh~


gambar tak berapa clear..
uols tengok arr citer tu sendiri huhuhu..
aku suka lakonan Nanu.. I want Nanu yang dulu..

14 comments:

munna said...

dia ada suntik apa2 kot kat muka dia atie tu yg bengkak agaknya

atie aizam said...

@munna: ntah la.. tapi ramai kata tu botox.. macam nak londeh jer pp dia tu..

eMMe said...

Assalam Atie, me pun perasan, muke dia bengkek, tak lawa dah kan...botox kot, tak sesuai le, dia bukan nye kedut pun...ape laaa.....nak adjust2 muke pun agak2 laa..ade kah bengkak itu leh jadikan muke lawa???? oh no...no..no... hehehe...

- GC - said...

tu la, perasan jugak. macam kureng cun kan. muka nmpak pelik.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Atie..badan dia dah berisi kot...muka pon naik tembam!

Nurulezzah said...

pelik semacam dah tengok . huhu

Farah Nor Diyana said...

efek dr produk@suntikan yg dia gune dlu2 kot...kesian

Firdani said...

siyes muke die nmpk lain dlm cite 2..huhu

atie aizam said...

@eMMe: waalaikumussalam.. tu arr emme.. sya pun sian tengok muka dia mcm tu.. takut pun ada..

atie aizam said...

@-GC-: sgt pelik kan~

atie aizam said...

@azatiesayang: kak yatie... memula tu atie ingat pun camtu jugak.. tapi lain benar gemok dia naik kat muka :)

atie aizam said...

@Nurulezzah: pelik kan.. hurmm~~

@Farah: agaknye lah kan..

@Firdani: sangat lain kan.. ngeri pun ada..

Ayl Aziz said...

saya rasa dia suntik kolagen. Bila umur meningkat, kolagen kat pipi berkurang. Pipi kempis aje macam saya :)
Tu yang dia nak gebukan balik macam artis lain buat - Umie Aida dll.. tapi dia salah suntik. Patut suntik kat 'apple' pipi.. instead dia suntik kat bawah apple... dah jadi buruk.

atie aizam said...

@Ayl Aziz: ooo.. agaknye lah.. aishhh dia rasa lawa ke ekk..

Iklan