Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Saturday, April 16, 2011

Husin, Mon dan Jin Pakai Toncit (HMJPT)

Lagi satu hasil tangan Mamat Khalid.. TERBAEKK!! pasti pecah panggung seh! selepas kejayaan Hantu Kak Limah Balik Rumah. bakal disajikan kepada semua Husin, Mon dan Jin Pakai Toncit.. moh kita layan teaser promo nye..

"kah!kah!kah! bengong! potong jerk!!" - atie

8 comments:

Black_roses92 said...

gila lawak!! haha...abes la..pasni memang tak sudah la mamat khalid buat movie lawak je.. haha

Wanzi said...

lepas ni kutip juta-juta pula lah mat khalid ni.... kayo dah dia tu.... kak limah n ucop pun belum habis2 dok cerita.... timbul yg baru lak....

atie aizam said...

@Black_roses92: hahaha!! mamat khalid terbaek!


@Wanzi: Mamat buat duit juta2!!

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

munna said...

tak sabar nak tgk citer ni... harap ada kat astro first...tempat munna takde panggung wayang mmg harap astro first klu nak tgk citer terbaru

atie aizam said...

@fmty:thanks.. nanti sya gi blog awak ekk


@munna: sure ada nanti.. sya pun tak sabar gak hehe..

DZ LADYZ WARDROBE said...

sape pngarah nyer..asan mutalib ke..ha..ha..tk sbar nk nengok..usop wilcha ader ke..
klau dpt tarik que haidar syok gak kan

atie aizam said...

@DZ LADY: sume pelakon HKLBR ngan Zombie Kg Pisang ada dalaam citer ni.. pengarah sape lagi.. Mamat Khalid ler..

Iklan