Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Friday, April 1, 2011

Beras bau najis?!.. uweeeeekkkkk!!!

Alahai.. betul ke? tapi itulah yang diadukan oleh sepasang suami isteri kepada Hmetro ngan Tribunal Pengguna berkaitan dengan beras yang baru dibelinya.. brand apa? jangan di tanye.. aku pun tak tau.. sepatutnya bagitau ler brand apa.. so sementara pihak berwajib buat siasatan, pengguna bolehlah beralih ke brand lain.. mahal sikit pun takpe.. asalkan kita tak rasa was was.. tapi ni mesti kes nak jaga nama arr ni.. adesss.. nak citer lanjut, klik gambar bawah ni..


Harap2 jangan lah beras yang aku guna hari2 ni pun buat perangai yang sama gak.. mau tak makan nasi aku nanti huhu.. sejak husben aku disahkan ada kencing manis, kami pelan2 beralih ke beras basmathi sebab beras ni kurang kanji.. tapi nak beli basmathi yang ori from India tak mampu ler nak buat makan hari2 hehe... mana taknye rege sekilo RM10 - RM15.. kalau makan sorang boleh ler kot hehe.. ni ada 4 tekak nak makan.. jadi ler yang gred ni pun.. yang ni RM5 sekilo.. sedap jugak.. buat nasi minyak ke, nasi beriani ke, hujan panas ke lagi ler sodap!!

cap: Biri-Biri

2 comments:

nurkaloi said...

YERKKK

cap biri-biri
tak penah nengok laa

mesti cam mkn nasi kari kmbing biri2 jer ase dye annn

atie aizam said...

@nurkaloi: cap biri-biri ni ada jual kat NSK.. kalau rasa cam kari kmbing mahu husben sya wat stok byk2 hehe.. feberet kami sekeluarga kari kambing..

Iklan