Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Sunday, February 20, 2011

Meeting ke-2 Reunion IKMSP

Alhamdulillah semalam aku dapat jugak join meeting ex-IKMSP zon tengah.. itupun kelam kabut dari library UTM sebab ada meeting group assignment.. so far so good.. ni merupakan meeting ke-2 untuk merealisasikan reunion kat Bukit Merah Lake Town Resort penghujung bulan Nov nanti.. insyallah.. aku doakan semoga perancangan ini sukses.. dan aku percaya dengan mereka2 yang komited dengan tugas mereka.. jom layan gambar2 kat bawah ni..



cayalah semua!

4 comments:

putERi-kAtEk said...

pic kak atie mananye?

atie aizam said...

@katek: alaaa sesekali takyah ler interprem muke akak hehe.. akak yg amik gambo ler yang camne nak nampak.. nak suh member lain segan.. baru nak beramah mesra gitu.. tu lah nanti.. berbakul2 gambar akak amik hehe..

- GC - said...

uihhh..bestnya wat reunion, kat fb tgk gak member2 sekolah lama dok suggest nak wat reunion.

padin said...

wah bestnyeeeeee...

Iklan