Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, February 14, 2011

Aku @JB Part2

Alhamdulillah hari ni aku dah kembali ke KL.. rumah ku syurga ku.. walaupun baru 2 hari tak jumpa anak2 aku.. aku rindu bangat! :p .. perjalanan aku ke JB untuk trip ke 2 semalam berjalan lancar.. kami gerak sabtu kol 8.30 pagi then sampai Skudai kol 1.15 ptg.. sian kat member aku Nora sebab terpaksa drive sorang2.. thanks yer nora.. sampai sane malangnye kami tak leh nak check in terus sebab takde org jaga kaunter Scholar inn tu.. sabar jer lah.. boleh camgitu.. jenuh call org tu.. org ni... tanya pasal nak chek in.. hampir sejam menunggu tu pun sebab aku dah bising2 masa call sorang incharge kat sana..

Oleh kerana penat badan ni sangat2 terasa, aku gi kelas lambat sikit.. kol 2.45 baru terpacak depan bangunan D06.. hehehe.. tapi yang paling syahdu pulak tu.. bila fon liza tiba2 berbunyi (macam tak biasa bunyik pulak hehe).. hahhhhh!!!! class BATAL?!!!! oh tidaaak! liza pass fon kat aku.. student yg tlg kolkan utk lecturer aku tu pass lak fon dia kat En.Mok.. "class bla..bla..bla..bla" kata encik mok.. "kita cancell jer lah class ni yer.." kata encik Mok.. "yer ker cek.. hurmm.. oklah" jawab aku.. sebaik jer letak fon tu.. YES!! YES!!! aku happy sangat hahahaha!!!! tadi bukan main eksen.. kononnya takmo lah class batal.. hampehhh!! bukan ape.. boleh lah aku terus ke library jumpa Dr.Roz kat sane untuk Thesis Discussion.. so dengan kata lain esoknye ahad bolehler aku REHAT hehe.. alhamdulillah.. walaupun agak rugi sebab class dibatalkan tapi bagi aku takde lah rugi sangat.. sebab aku ada tugas lain yang perlu diselesaikan segera..

So pertemuan dengan Dr.Roz berjalan lancar.. banyak gak ler benda yang aku kena betulkan dalam tesis aku nih.. adeeh.. aku akan buat yang terbaek, insyallah.. so kol 6.00 kami gerak cari tempat makan.. lapar ler.. member2 cdgkan ke JJ.. so aku no hal.. i follow! hehe.. kat JJ kami ronda2 gitu2 jer.. pastu terus ke court.. takde benda nak makan.. elok jer aku duduk aku terasa kebas kepale.. aku nak pitam.. akunye jantung berdenyut macam org berlari.. Ya Allah.. kenapa nih.. aku cuakk.. kenapa tiba2 macam ni.. :(( .. aku pegang tangan liza.. aku nak dok lam keter.. aku nak baring.. member2 aku sume tak jadi makan.. terus gerak balik.. dorang pun risau kan aku.. sorry gurl's.. :( .. thanks to my frenz Dal. Nora. Liza coz for helping me yesterday.. lepas beli makanan tapau jer .. kami gerak balik.. aku makan ubat then terus tido.. kol 12 tengah malam aku terjaga.. alhamdulillah aku rasa segar sikit cuma aku takleh sejuk.. simen bilik air pun takleh nak jejak.. lepas makan nasi tapau tu aku layan movie.. pas tu aku terlena balik dalam 2 jam..

masa makan kat R&R Nilai


menu aku.. takde ke benda lain nak makan..
pergi balik menu sama hehe..

Pagi lepas follow member gi makan, aku terus balik ke apartment balik.. konon nak zzz.. hampeh!! tak lena langsung.. kol 2 ptg kami gerak balik KL.. alhamdulillah sampai umah husben dah masak siap2.. thanks dear abg.. pas makan aku terus zzzz.. pagi ni baru terjaga hehe.. kol 3.30pagi..

6 comments:

putERi-kAtEk said...

ermm...kak atie kena pegi klinik la cek...huhuhuhu....

tapi bakso tu nmpk sgt sedap..hahahhaa

munna said...

meehon sup.. tak tahu kenapa munna suka yg meehun sup mee dia dia warna kuning ...

atie aizam said...

@putERi-kAtEk: mmg nak gi.. esok lusa kot.. :) thanks yer katek..

bukan saje rupa... rasa pun sodaaap! :p

atie aizam said...

@munna: biasa yg buh warna kuning tu beehun sup utara.. sya tak kisah.. asalkan bersup hehe

Sunah Mohammad said...

awat tak habaq...leh jumpa~ huhuhu...saya student utm..

atie aizam said...

@Sunah Muhammad: oh yer ker.. insyallah.. next 2 weeks ke sana lagi.. leh jumpa :)

Iklan