Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, February 14, 2011

Scholar's Inn @UTM Skudai

Inilah apartment aku kat UTM Skudai.. dan n3 ni sebenarnya khas untuk sahabat aku Rosmah.. seorang rakan UTM dan jugak seorang blogger.. kalau nak jenguk dia pi arr kat --->SINI .. aritu Ros ada tanye aku pasal apartment yang rate RM100/night tu.. macam mana rupa dia.. so kat sini aku ada amik gambar sekeping dua untuk Ros tengok..


Ini ler ruang tamunye..



Ini bilik tidur utama.. besar sikit dari bilik satu lagi

Fasiliti lain rasanye sama kot dgn bilik rate RM130/night tu
- fully aircond
- fully carpet
- fridge
-kitchen
-kettle
-sejadah
-iron
-shower heater
-free internet
- tv with few astro channel

so kalau berminat kena booking awal.. apartment RM100 ni biasanye fully book.. sebab ramai yang macam we all booking terus untuk 1 semester hehe..

5 comments:

Gen Fujita said...

Lawanya apartment tu. Kat UTM Skudai? Kat dalam kampus ke atau kat area taman luar?

atie aizam said...

@Gen Fujita: kat dalam kampus.. U9

sham anne said...

cantik n murah...suke kan...nnti klu saya grad nak amek RM130 nyer...yeay!!!

cahayasemulajadi said...

nak tanye.. rm 100 tu bayaran satu mlm ke mcm mane? klu nak sewa sebualn macam tu sewa dia berapa?

atie aizam said...

@cahayasemulajadi: a'ah tu byrn utk 1 mlm.. apartment 2 bilik.. kalau sebulan sya x tau lar.. u kena contact pejabat scholar inn utk dptkan maklumat lebih tepat..

Iklan