Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Thursday, June 3, 2010

24 jam yang lalu..

Salam,

Aku just nak cerita keadaan aku dalam temph 24 jam yang lalu.. penuh dengan konflik..
  • Rabu 12.30 pagi/tengah malam -> aku dapat call dari adik aku yang ayah dimasukkan ke HKL sebab ada pendarahan kat otak.
  • Rabu 9.00 pagi -> aku sefamily bertolak balik ke KL..
  • Rabu 2.00 ptg -> kami sampai HKL, wad Neurologi, terus melawat ayah..
  • Rabu /Khamis -> aku stay kat HKL.. bermalam kat wad..
  • Khamis 8.15 pagi -> ayah aku bersiap untuk di bawa ke OT room..
  • Khamis 8.30 pagi -> ayah masuk bilik OT
  • Khamis 11.00 pagi -> aku balik umah.. tido dan mandi2 kejap
  • Khamis 12.23 pagi -> aku dapat call yang ayah dah selamat dan dalam keadaan stabil.. Alhamdulillah.
  • Khamis skrg ni -> aku nak bersiap ke HKL la ni .. nak tengok ayah.. nak tengok wajah2 ceria adik beradikku.. :)
Alhamdulillah, ayah aku stabil.. dan harap ayah cepat sembuh. Doakan yer..

3 comments:

Encik Tikus said...

mudahan ayah auntie cepat sembuh. Aminnn~

atie said...

terima kasih atas doa yang diberikan..

pst: macam dah tua sgt jer rasa bila encik tikus panggie auntie hikhik..

^_^ ~kak tie~

The Godfather said...

insayaallah.. doa2kn kesihatan die baik2 je

Iklan