Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Tuesday, September 13, 2011

Semua Rosak!!

Tengah bengang..
Nak online pun kena bergilir..
Bukan setakat bergilir ngan asben.. ngan anak pun kena jugak..
Sebab tu lah dah berapa hari aku x update citer..
padahal citer banyak ni.. (ngee~)

Bukan lappy jer yang rosak.. external hard disc pun sama..
apahal ntah.. nak kata virus asben kata bukan penyebab..
ntahlah.. lappy ni tau tau jer aku dah gred..
tapi aku masih guna lappy ni..
nak update bloglah.. nak main CV lah hihi..
macam2 lah..


lappy kesayangan ambe..
baru on 5 minit dah nak shutdown..
overheating..
kena ganti fan kot..


C3 aku ni kena loud speaker baru boleh dgr..
camne nak jwb call depan org kalo gini gaya nye..

"dear abang.. cepat ler anto servis semua2 nih!!!"

3 comments:

shark said...

kak atie..depa suruh angkat baru tu..depa tak larat dah nak berkhidmat hahahah ;p

atie aizam said...

@shark: hihiihi.. ada warranty lagi semua nih.. brg2 la nih x tahan lama arr.. depa pakat nak kaya cepat.. tau untung ja.. kualiti ampeh!!

Alin Marlini said...

tu mintak yg baru tu..hehhee

Iklan