Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Wednesday, September 28, 2011

Panggilan Tengah Malam


Bila handphone berdering tengah2 malam,
dah tentu berita yang akan diterima adalah berita yang mencemaskan atau yang menyedihkan..
itulah yang aku terima sebentar tadi.. pukul 3.39 minit pagi.. daripada biras aku Did @Hospital Kulim..

Aishah isteri Izhar adik sepupu pada asben aku nak dibedah.. baby dalam kandungan dah berak.. jantung baby lemah.. cepat2 aku berdoa semoga semuanya selamat..

10 minit kemudian, handphone berbunyi lagi.. sms masuk.. berdebarnya.. takut pun ada.. tapi cepat2 baca.. nak tau khabar kat sana..

Alhamdulillah.. syukur.. dah selamat bersalin secara normal kat dalam OT hihi.. dapat baby boy.. alhamdulillah.. tapi baby kena admit.. insyallah semua selamat. amin.

Tahniah yer Cik Ani ngan Pakcik Kassim sebab dah jadi tok ngan tokwan.. :))
Tahniah jugak kat Yani sebab hari ni Yani dah jadi makcik :)).. Faiz ngan Faris dah jadi pakcik :)) tahniah!!

Makin besar family CikAni :)) Alhamdulillah..

4 comments:

Kazman & Sue said...

kami pun nak ucap tahniah juga... semoga bertambah ceria...

Arizakiah said...

Akak kalau dengan deringan phone tengah malam selalu cemas , terasa nak tekeluar semua yang terkecik dan terbesar..ha..ha..ha..

atie aizam said...

@Kazman & sue: tkasih yer :D

atie aizam said...

@Arizakiah: hihihi.. berdebarkan kak :D ..

Iklan