Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Thursday, September 29, 2011

Gambar Kesan Letupan di Empire Shopping Mall

Kejadian terkini..
Satu letupan berlaku kat Empire Shopping Gallery.. semalam
uishh.. nasib tak ada kemalangan jiwa yang berlaku..
dasat jugak.. tengok2 gambar2 kat bawah ni..
bangunan yang berdekatan pun dapat kesan jugak..
kadang2 bila jadi kejadian macamni, timbul rasa takut nak ke shopping mall
hurmmm...






Bangunan berdekatan..
Wisma Consplant 1 & 2





Sumber: FB Zuri

2 comments:

azuin said...

salam..nk tya..cmne nk framekan gambar cm kt gmbar atas ni ek?

atie aizam said...

@azuin: saya dah tgok blog awak.. blog warna-warna hidup tu.. gambar2 dlm entry awak mmg dah ada frame.. warna putih.. mayb xnampak sgt kot sbb background entry awak seakan warna putih jugak.. kalau awak nak tukar warna nanti sya buatkan satu n3 utk awak ekk..

Iklan