Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Friday, April 23, 2010

Tak Perlu Lagi..

Puas!!
tu yang boleh aku kata kan lepas habis exam last paper tadi..
dah 3 minggu aku berhempas pulas mentelaah pelajaran..
dah 3 minggu jugak tido malam ku tak terjaga..
dan hari ni,
aku nak tido lena..
tak perlu lagi letak tangan atas dahi mengingati nota yang sebelumnya aku baca..
tak perlu lagi aku kunci jam 3, 4 pagi untuk mengadap buku..
tak perlu lagi aku mendengar rakaman audio lecturer aku ngajar..
tak perlu lagi aku bertempik ngan anak-anak aku bila dorang buat bising..
tak perlu lagi aku dikejutkan oleh anak aku bangun pagi time dia nak gi sekolah..
tak perlu lagi aku melepak kat library UTM untuk study,
semua tu dah berakhir..
semester ini..
semester depan? arghhhhh...
akan ku tungguuuu..
bila tiba saat itu..
@#&%$$&

2 comments:

Farra Rizal said...

Seronok blog awak…but joinlah blog saye gak

http://terataimewangi.blogspot.com

hope u enjoy…when I follow u, u follow me ok???\
salam perkenalan…

atie said...

thanks sbb follow sy.. sy dah follow blog awk.. nice blog! salam perkenalan juga :)

Iklan