Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Saturday, April 17, 2010

Bingung

Jam kat laptop ni dah tunjuk kol 3.21 pagi.. ntah kenapa aku tak boleh nak lelapkan mata macam 3,4 hari yang lepas, senang jer aku tido.. ni tak, kepala aku pun dah naik pusing pusing sikit.. ntah la.. mungkin aku terlalu pikirkan hal husbandku kot.. kesian abg :(

Dah 3,4 hari husbandku bagitau yang dia nak wat check up kat HKL pasal sakit belakang dia tu.. husbandku bukan sakit pinggang tapi sakit kat pangkal leher bahagian belakang badan.. dah bengkak :( aku tau husbandku sakit.. dia saje jer tahan.. tapi hari ni dia gi 'klinik kita' kat pandan indah.. Dr.Latip bagi injection ngan ubat.. dah tentu tu tandanye husbandku mmg sakit :( Dr Latip pun suh husbandku segera ke HKL :( Dr Latip kata kene operate bengkak tu.. kat bawah ni aku letak gambar yang aku ambik masa husbandku tido tadi.. aku curi2 ambik..



Kesian husbandku terpaksa menahan sakit sebab aku ada exam :( aku nye last paper 22hb ni.. tapi aku tak sampai hati tengok dia menahan sakit tu.. aku nak husbandku segera gi wat check up.. aku cadangkan kat husband ku minta mak turun kl tapi husbandku tak mau :( .. tujuan aku nak minta mak turun kl tu bukan ape, leh jaga anak2 aku time aku gi tengok husbandku kat HKL atau jaga anak2 aku time aku exam nanti..

Memang husbandku masih bertenaga, masih boleh buat kerja, tapi dalam masa yang sama husbandku menahan sakit belakang tu.. apa yang patut aku buat??

5 comments:

Cik Shiqa said...

bawak g cek ek. cian kt dia.:)

atie said...

tu la.. sian hubby.. insyallah rabu ni hubby serah diri kat HKL.. :)

su_aliza said...

kak yus, bang po sakit apa? kena operate ka? sian kat dia.

atie said...

tak jadi za.. dr postpone bulan julai baru check balik..

Saiedah Syamielah said...

salam k,atie,,saya ada satu cadangan,,akak cuba guna perubatan elektronik,,ni laman webnya
http://ecpikapar.blogspot.com/ ,,insyaallah segala penyakit yang dideritai dapat diubati,,dapatkan maklumat lnjut bagaimana mereka dapat membantu di sana,,=)

Iklan