Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, September 10, 2012

Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!

Tadi masa bw, ternampak 2,3 blog yang ada entry cam atas ni.. macam menarik jer.. so saya pun terus klik link ke blog tersebut.. hurmm.. dalam hati tertanya2 gak.. siapa HASRULHASSAN ni.. so lama gak lah saya menelek blog saudara Hasrul tu.. banyak info2 dan tips2 berblog yang menarik ada kat blog saudara Hasrul tu..

Saudara Hasrul ni ada wat segmen 200 bloglist terawal.. teringin gak nak join.. tapi ada gak syarat2nya.. ala mudah jer syaratnya.. kalau berminat jugak leh la ke HASRULHASSAN.COM


7 comments:

caliph shuriken said...

gud luck, kak atie ^^

.::: Princess MOMOY :::. said...

gud luck sis
kalau sempat rasa nak jon juga

Sue PeLik said...

selamat bersegmen!!! :)

NasZ said...

tak sempat nak join. huhu.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

McNa said...

dari segmen sama ..salam kenal
http://www.jomsinggah.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

sambil2 tu leh tgk giveaway
http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

Mia Liana said...

datang sini dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

Iklan