Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Wednesday, June 13, 2012

Kena OFF Juga Akhirnya

Aduhai.. risau sebenarnya hati ni.. ingatkan aritu lepas jumpa doktor kat klinik kesihatan baling ni nak cut-off ubat atenolol ni bila balik kl nanti.. memanglah doktor suh off terus ubat tu aritu tapi aku yang tak berani.. aku takut datang pula simptom macam aritu lagi.. so aku abaikan jerlah plan doktor tu hihi.. isnin, selasa dah berlalu.. alih2 hari ni nurse mai umah.. uikkk.. kata dah tak mai.. awat mai pulak.. adoiiii.. aku dah la makan atenolol tu.. hurmm.. nak tak nak terpaksa berterus teranglah.. so terpaksa jugaklah hari ni aku start OFF ATENOLOL.. aku tau ada orang ngah tersenyum happy baca entry aku ni.. siapa dia? biarlah rahsia..

 atenolol 100mg

ATENOLOL ni ubat darah tinggi.. ubat untuk kawal BP.. aduhaai.. risaunya aku nak menunggu pukul 4 petang ni.. sebab aritu aku kena kol 4.00 petang.. tapi kalau aku berjaya lalui fasa OFF atenolol ni maka ubat kawal bp aku semakin berkurangan ar..

Doakan aku berjaya melaluinya dengan tenang yer kawan2..


1 comment:

:: Mrs.Eady :: said...

semoga dipermudahkan semuanyer,amin~

Iklan