Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Wednesday, January 18, 2012

Galaxy Young Asben

Akhirnya semalam 17hb tercapai juga niat asben nak beli Galaxy Young.. nak beli Galaxy S x mampu.. ni pun jadi ler hihi.. macam biasa.. orang lelaki ni, bukan nak susah sikit.. nak pakai tapi bila agak2 leceh sikit mula ar fed up.. sebelum ni time ni yang aku tunggu2 sebab time ni bila asben tension guna hpon dia, dia akan offer kat aku.. apa lagi.. bertukar hpon ler aku hihihi.. tapi kali ni aku rasa macam kesian pulak kat asben.. biar lah aku susah sikit tlg dia edit hpon dia mana yang patut.. contact2 dia yang berterabur tu pelan2 aku edit balik.. tapi kan.. aku rasa asben aku ni x sesuai lah ngan touch screen nih..

"baaaang, cari nokia jer la... hahahaaaaaaaaaaaaaa... lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikk!!!!"


note: tengok 2,3 hari lagi.. aku ikhlas nak tlg tpi aku kesian.. terkial2 taip sms.. :p

5 comments:

saharinasaharudin said...

wahhh,one of my wishlist ni.hehe.akak,brp hrga phone ni skrg? ;)

atie aizam said...

@saharinasaharudin: wah.. nanti leh la dptkan 1 kan.. asben beli RM475 kat LowYat..

- GC - said...

ohhh.. murah je la kalo nak compare dgn galaxy.. huhu..

shark said...

semua orang skang dok kejar gadget2 mcm nie..technology bertambah maju :)

munna said...

BEST TAK H/P NI HATI ... MUNNA ADA GAK PLANNING NAK BELI YG NI

Iklan