Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, November 21, 2011

Zarina Anjouli Seksi: "Dosa saya yang tanggung"

Dah banyak hari aku x update blog.. xde mood.. tapi bila mood datang tetiba aku terpandang satu cerita alahai.. Tak suka sebenarnya nak cerita tentang dia.. tapi bila tengok gambar dia seksi gile terpampang kat Yahoo News.. mak aiii.. tambah pulak siap kata "Saya x peduli apa orang kata tentang diri saya.. Jadi diri sendiri adalah pegangan hidup saya.. Saya yang menanggung dosa"..

Yang aku tengok tu dan tengok aje.. x dosa ke? macam setuju je dengan apa yang dia buat.. kang aku kutuk, terang2 aku berdosa sebab dosa mengutuk.. alahai.. tu aku perempuan yang tengok.. apa pulak kes bila asben aku tengok jugak.. takut aku dengan keberanian sesetengah orang hari ni.. terlampau berani!! moga satu hari nanti dia berubah menjadi lebih baik. amin.

4 comments:

deqla manjew said...

"dosa saya yang tanggung"
cara dye berckp 2 mcm ringan je dosa dan seksaan yg bakal dye terima kan..?? alahaiii...

Totie@Tomy said...

ya Allah sentiasalah kami dilindungi oleh mu..bukakan pintu hidayah bagi mereka yang masih belum nampak jalan kearahmu..

atie aizam said...

@deqla manjew: takut mendengarnye kan..

atie aizam said...

@Totie: Amin.

Iklan