Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Wednesday, April 2, 2008

BeRTeMu KeMBaLi

Aku jumpa liza.. rasanya dah 8 tahun tak jumpa.. last aku jumpa dia masa terserempak ngan dia kat SemuaHouse, time tu dia pregnant.. Kali ni kami set time together, jumpa kat Times Square., kat tempat bowling, 5th Floor. Dah lama aku tak main bowling.. tapi kali ni best.. sume free, bowling free.. makan free..mana tak bestkan hhehehe.. anyway thanks a lot mypren.. tapi cuma sian tengok muke ko za.. letih + cirit birit .. bau arr hahaha.. tapi kan za.. ko tetap macam dulu bai.. tak berubah.. aku lak camner ekk? ko komen la aku tapi yang best2 je.. komen yang tak best ko email jer hahahaha..

One thing aku lupa.. thanks banyak2 to abang (mylove) sebab jagakan Mira kalau aku keluar ke class or jumpa kawan2 or ape2 aje.. thanks coz paham situasi seorang surirumah yang tension if dok kat umah aje.. tension doh! (gaya achap cakap ngan kawan2 dia).

2 comments:

anisq04 said...

kureng lah kau nie.takkan cirit birit pun kau nak citer bai. apar dar,bikin drop my waterrr face. mmg balik tu aku macam umah flat, flat aku tak t'kire bai.pucat habis manahan sakit.2 hari aku MC hammer.tak ker gler tu.tauladan bg aku, g negara org jgn main balon jer makan.bahana nyer haahhhh !!! ambik.mencirit bagai nak rak.

gambar dr belakang pun kau ambik.siolll.terukkkssss lerss.. dr dpn aku cun gak eik eikkkk.cun dr kau ler.kikikik (jgn maree kwn !)

tapi mmg best gler jumper kau.lain kali kiter plan g karaoke lak.lalak puas-puas.mesti lagi gler & fun.aku kalau dpt mikropon, mesti takkan dpt kat tgn kau balik.hahahahahahaha.nangis lah kau dgr suara aku yg merdu nie.kalah kris dayanti bai.

anyway w'come.next time on u lah.heheheheheheee. kalau sll mamfus aku bai.bankruptcy.lagi pun kau kan kwn aku beb.best friend dr sek yg lost contact.bukan sll jumper.

but now on.kiter akan buat plan kiter sll.

best friend 4ever

atie said...

hahaha... nak suh aku bajer kau.. tunggu aku keje arr, now ni takleh agi, aku pun mintak kat laki aku..ejejeje..

Ok ape gambar kau dari blakang.. cun siot hahaha.. macam anak dara.. kalo ko dari depan, muka je cam anak dara, body tarak dah hahahaha... tengok macam aku, dah tentu org kata mak orang hahahahaha!!! adeh la.. penat aku gelak.

Balik aritu aku teringat kesah dolu dolu bai, time lepak kat umah nenek ko yang ko adik beradik panggie mak..nenek ko masih ingat aku ke bai? aku penah makan nasik kat situ.. aku rindu arr bai..aku senyum sorang2 lam monorel aritu bai..

Ok za.. nanti kita set agi k.. nanti aku ambik gambar ko time strike k.. tapi penah strike ke? hahahahaha!!! takecare bai..

Yeah, best friend 4ever.

Iklan