Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Sunday, March 8, 2015

REDEEM SOGO POINTS

Fuhhhh.. nyaris2 4312 points tak terbuang macam tu je.. expired hujung bulan Mac ni.. ntah macam mana tergerak hati ni nak check secara online malam tadi.. huhuhu.. rezeki2 hihi.. takde lah banyak sangat pun points nye.. tapi dari jumlah keseluruhan.. boleh lah klau nak redeem voucher Sogo rm250 .. duit gak kan.. hasil dari shopping kat situ gak ..

Tapi aku tak lah redeem semua.. saje je nak biar ada balance dalam tu.. aku just redeem utk voucher rm50  & voucher KFC .. hahahaha macam dah xde benda nak redeem ek.. so.. method collections? ofcoz la pi ambik sendiri.. hihi..

Voucher KFC x 2 keping

 Rebate Coupon RM50 x 2 keping

Dengan rm100 tu.. aku nak beli puting purifier untuk si Haziq 2,3 sets.. geram betul dibuatnya.. suka2 hati campak sana sini.. bila nak, mintak.. bila tak dapat mula la buat perangai.. rasa macam nak geget2 je Haziq ni bila puting nyonyot dia tu hilang.. ntah dah berapa banyak beli pun tak tau.. heran jugak.. hilang terus.. tak dapat dikesan.. nasib la abg kembar dia si Hazim tak suka puting.. kalau tak.. kene buat stock la nampaknya.. beli borong banyak2 hahahaha.. agak2 nya.. kalau dua2 isap puting.. dorang mesti main campak2 berjemaah kan.. gelak ketawa campak sana sini.. bila nak, hingaq (loghat kedah) kat mama dorang.. kat abah Haziq tak berani.. klau puting hilang pun.. dia akan bisik kat mama.. "mama, nak puting"  .. aku ni garang.. tapi bab anak2 minta rayu2 camgini.. lemahhh.. cair terusss..

Lagi satu yang aku redeem, voucher KFC.. setiap set akan dapat 5 ketul ayam.. makan jangan tak makan hehehe.. budak2 la pun yang suka makan KFC ni.. tapi aku takde la layankan sgt.. 2,3 bulan sekali baru beli.. berlemak budak2 nanti klau dihidangkan dgn kfc selalu..

Baki points? boleh sekali lagi redeem yg sama cam redeem hari ni.. tunggu lah nanti.. expired pun lambat lagi.. hujung tahun 2016.. nanti akan bertambah dan bertambah lagi point nye kan kan.. shopping sikit2 je.. tapi beli time offer collect point berganda gandaan huhu..

Oklah.. receipt redeem dah print.. esok boleh la gi ambik.. hahaha.. x menyempat!!!

#Awak kat mana, awak, awak kat mana? awak jom shopping! :D





Iklan