Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Thursday, December 3, 2015

I HATE THIS!!

Why??? Why???
Kenapa admit je kene cucuk benda alah ni.. Tak suka nye.. Paling geram cucuk pertama..kata nya "alaaa x jumpa la".. Cucuk ke dua.. " alaa x jumpa jugak".. Alooo ni tangan org tau.. Sakit tauuu.. Kali ke 3, abg nurse yg buatkan.. Penuh dgn psikologi .. Dia tau aku tak mau masuk wad hahaha.. Dia yg check bp aku memula tadi.. Abg nurse cakap "Nape tak nak masuk wad? Klau jadi apa2 nanti kak juga susah.. Masuk wad naa.." Alaaahaiii baikknyaaa... Aku angguk pelan ja..

Ni lah 1st time air mata berjurai2 sbb kene admit.. Hihihi sayu sgt.. Bila teringat balik kisah kelmarin masa kat bilik rawatan, x tau nak ckp apa.. Mampu senyum je.. Terima kasih abg nurse..

2 comments:

padin no said...

hahahaha first time aku masuk hospital pon,
memang geram betul dengan benda alah ni, huhuuu

Atie Aizam said...

@PADIN: hahaha..kan kan.. benci benda ni.. x masuk air pun.. tak guna pun.. standby katanya.. adehhhhh..

Iklan