Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, November 11, 2013

Rindu ku Membuak..

Ntah kenapa pagi buta ni aku rindukan blogku.. rindu sangat-sangat.. hampir 2 jam aku menyelongkar blogku ini.. sempat singgah ke blog kawan2 untuk mengetahui khabar berita mereka.. cerita terbaru mereka.. resepi terbaru mereka.. aduhaiii.. rindunya aku pada blogku dan blog teman2ku.. kenapalah perasaan rindu tu tak datang hari2 begini.. kan senang.. laju jer aku update cerita tentang apa saja yang terlintas difikiran ku ketika ini.. bukan ku dah melupakan blogku.. tapi kebizian ku semakin menjadi2 akhir2 ini.. seperti mana ada yang mengetahui aku kini serius menjalankan perniagaan ku secara online.. dan mungkin ramai juga yang tidak tahu ke mana menghilangnya aku..

Alhamdulillah perniagaan yang kujalankan secara kecil kecilan sudah mula menampakkan hasil.. syukur alhamdulillah kerana membuka pintu hatiku untuk berniaga.. semuanya aku lakukan dirumah.. yang paling penting.. aku dapat menjaga sendiri putera2 dan puteriku yang kian membesar dan memerlukan perhatian aku dan suamiku.. dan aku sangat bersyukur mendapat sokongan 100% dari suami ku dalam menjalankan perniagaan ku ini.. "terima kasih yer bang" ..

Oklah.. cukup untuk kali ini..ada banyak kerja2 yang harus aku siapkan sebelum putera2 kecilku itu terjaga dari lena mereka.. dan aku juga perlu lelapkan mataku seketika sebelum anak2 ku nak ke sekolah pagi nanti.. 

#bye blog ku.. nanti aku datang lagi ya.. love u!!

8 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam atie...slmt kembali.Semoga biz atie semakin maju...Aaminnn

:: Mrs.Eady :: said...

salam isnin

~emi~ said...

Hehe..sy pun selalu jgk selongkar blog sendiri, baca entry lama2. Blog ni mcm diary jugak la kiranya. Akak jom singgah ke blog sy. Support blogger picisan mcm sy ni :)

Sweetie said...

Kadang2 idea nak menulis ada tapi malas pulak nak 'mengetuknya' Atie!

atie aizam said...

@aziatisayang: wsalam sis azatiesayang.. cuba untuk kembali seperti dulu hihi.. terima kasih yer sis atas doanya..amin

atie aizam said...

Mrs Eady: Salam Jumaat hihi.. terima kasih sudi berkunjung ke blog atie.. :)

atie aizam said...

@Emi: terima kasih yer emi sudi singgah blog akak yang kadang2 jer bersapu sawangnya hihi.. inshaAllah akak support Emi ya..

atie aizam said...

@Sweetie: betul tu sis.. idea mcm2.. bila on jer laptop.. hmmm semua terbang.. terkial2 jari ni hah mencari idea..

Iklan