Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, March 19, 2007

Jalan-jalan

Hari ni aku nak citerkan apa yg dah terjadi ngan plan aku aritu.. so plan aku nak ke spital dah terlaksana. Dapat jugak aku jenguk zira ngan anak2. Lama jugak aku lepak kat bilik besar dia.. ada 5 katil sume nye.. sronok gitu cam pi holiday jerk hehehe.. Banyak benda yang kami sembangkan..

Balik dari spital ape lagi, aku ngan sue (adik aku) singgah jap kat Ampang Point. Pastu terus ambik teksi nak ke lrt. Aku takmo balik dengan teksi direct sbb aku tau, waktu2 gini sure jem giler kat Jalan Tun Razak tu. 1. Waktu sibuk, kul 4.30 ptg..2. Hujan turun dengan lebatnye,,,
haa..korang bayangkan la kesesakan yang bakal berlaku..dan yang paling gerun, kesesakkan itu akan menyebabkan dompet aku makin nipis coz byr duit teksi banyak...hehehe kedekutkan aku ni..

Balik aku singgah jap kat sogo.. saje nak nengok ape yg sale huwahuwahuwa... terbeli la jugak skit.. kuwangkuwangkuwang.. then aku terus balik umah..letih giler wehh..
Husben ngan achap lom balik agi.. so..i'm alone..

2 comments:

Nursyams said...

Salam akak...sehat ke?
Dah lama xjumpa akak online..
dh sebulan lebih tunggu nak bg akak banner yg saya dh buat ni. ni link dia..kalo suka pakaila..nanti saya buat lain lagi. ;)

http://img487.imageshack.us/img487/5651/atie2dh1.jpg

Nursyams said...
This comment has been removed by the author.

Iklan