Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Thursday, June 18, 2015

Salam Ramadhan 2015 ; Hari Pertama Puasa

Alhamdulillah.. Ramadhan datang lagi.. hari ni start puasa..
Aku cuba bertahan selagi boleh.. dalam bersemngat tu hati ni risau dan kesian kat baby yg ada kat dalam perutku ni.. bertahan ye sayang.. klau mama tak ok.. mama redha je..

Di kesempatan ni juga aku nak ucapkan SELAMAT BERPUASA buat semua kawan2 blogger.. reader2 yang singgah cari info dan pada semua2 lah yang berpuasa tu hihi..

Dah petang2 ni.. apa agaknya menu berbuka hari pertama puasa ni ye? aku plan hari ni nak bawa anak2 berbuka kat luar.. tak larat nak masak.. simpan tenaga utk masak sahur nanti.. pregnant kali ni badan cepat penat.. kalu sekali masak.. lembik terus sampai ke malam.. takut tak larat pulak bangun sahur nanti.. kesian kat si abg ngan akak mira..

Lokasi tempat berbuka?? hmm.. belum decide hihi.. nanti redah je..

Ok semua.. selamat berehat petang2 ni..

2 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.Selamat berpuasa utk atie sekluarga...take care dlm tempuh pregnant ni yer...

Syaifulnazlan Norsham said...

As Salam puan,

Kami ingin menawarkan puan untuk buat review berkenaan Buffet Ramadhan Harian yang ditawarkan oleh Felda D'Saji Sdn Bhd.

Untuk makluman puan, Felda D'Saji menawarkan empat venue Buffet Ramadhan Harian di :
1. Dewan Perdana Felda, Jalan Semarak
2. Felda Villa, Jalan Semarak
3. Asmara Penchala, Kg Sg Penchala
4. D'Saji KL Titiwangsa..

Sekiranya puan berminat, boleh hubungi saya SYAIFUL NAZLAN di talian 03-2698 8302 @ 013-3860 453.

Sekian, Terima Kasih

Iklan