Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Wednesday, November 5, 2014

Achap di Stars Archery Berjaya Times Square

Hari ni bawa anak sulungku.. achap dgn kawan2 dia.. zikri, akmal dan zul ke Times Square.. seronok juga tengok budak2 ni enjoy lepas exam.. alhamdulillah dorang ni semua anak2 yang baik.. yang mendengar kata ayah ibu.. alhamdulillah..

Sampai Times Square aku terus bawa dorang ke Stars Archery.. tempat memanah tu.. aku dah beli siap2 kupon games kat situ melalui groupon.com .. aku beli 186 arrow untuk  6 org player.. tapi anak aku berempat je tadi.. so banyak la dorang dapat memanah.. aku tengok je.. tukang ambik gambar.. tapi macam best jer.. maybe next time boleh cuba huhuuhu..

Dah selesai memanah.. budak2 tu semua nak pergi tengok movie.. aku ikutkan je.. dorang pilih nak tengok citer OUJIA .. citer omputeh.. hehe.. movie start kol 3 ptg.. skrg baru kol 2 ptg.. so apa lagi.. aku ajak pegi makan le.. mama acap belanja.. makan kat Chicken Rice Shop level 1.. makan sampai kenyang.. alhamdulillah.. dengan aku2 terjebak makan nasi.. aishh.. abis dietku untuk hari ni..

Kol 3 ptg, kitorang cepat2 masuk panggung.. movie dah nak start.. oklah citernya.. terkejut2 aku dibuatnya.. tapi taklah best sangat bagi aku.. dlm rate 5 star aku bagi 3 star je.. so so je citer dia.. nasib ada sound effect kat scene2 terkejut tu.. klau tak dah lama aku zzzzz agaknye hihi..

Pastu kitorang gerak balik.. semua kene balik awal.. cuma aku je melencong ke Sogo kejap.. cari barang.. dah settle aku pun balik terus..

Hari ni best.. dan happy.. :D alhamdulillah

2 comments:

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Jane said...

dlm 2 mggu lpas berkesempatan ikuti kursus pengenalan archery... lenguh2 tangan dibuatnya huhu

Iklan