Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Thursday, July 4, 2013

Habbatussauda Kapsul

Ramai yang bertanya tentang stock Baraka yang kotak oren tu.. untuk makluman semua, kapsul habbatussauda kotak oren tak dapat di bawa masuk ke Malaysia.. tak tahu sampai bila.. hanya Pharmaniaga sahaja yang dibenarkan.. hmm pasal apa dan mengapa.. malas nak cerita..

Tapi ada berita baik.. kami telah mendapat bekalan kapsul habbatussauda dari Turki.. Shiffa Home Al-barakah .. lebih kuantiti dan isikandungan setiap kapsul.. jom kita bandingkan perbezaannya..

Baraka kotak oren
Kuantiti 1 kotak : 24 biji
Isikandungan setiap kapsul: 450mg


Shiffa Home Al-Barakah
Kuantiti 1 kotak: 30 biji
Isi kandungan setiap kapsul: 500mg

Size yang lebih kecil, kapsul yang lebih nipis dan harga yang berpatutan..  Dah ramai pelanggan kami mencuba.. alhamdulillah mereka suka dengan Shiffa Home Al-Barakah.. Syukur alhamdulillah..

Kalau ada sesiapa yang berminat nak dapatkan Kapsul Habbatussauda Shiffa Home Al-Barakah [Kapsul Shiffa Home] boleh sms/whatsApp 0123637531.

4 comments:

inazamri said...

berapa harganya.apa kelebihan berbanding habatussauda yg serbuk?

atie aizam said...

@inazamri: bezanya dgn serbuk, serbuk ambil masa utk keluarkan minyak pada biji habbatussauda tu.. klau yg minyak ni xyah susah2 dah.. terus telan.. tapi boleh diamalkan dgn mkn yg serbuk juga.. xde masalah..

nor shima said...

Salam...saya nk tya status halal kapsul soft gelatin al barakah? Mohon beri sdikit pencerahan...farmasi bg tau brand len x dk label kkm.baraka sj yg ada label kkm.sy mmg dok ambk al barakah skrg.tu yg mula was2

Mommy said...

@nor shima: Label KKM dengan status halal sesuatu produk tak boleh disamakan.. Label KKM bertujuan untuk pastikan product yang berada dipasaran Malaysia adalah dibawah kawalan bahan yang dibenarkan..

Albarakah juga halal.. oleh kerana albarakah bukan untuk pasaran Malaysia, logo halal yang tertera adalah logo pensijilan halal dari negara pengeluar product tersebut..

Baraka kotak oren dgn baraka kotak hijau juga sama.. dari kilang yang sama.. tapi kotak oren bukan untuk pasaran Malaysia.. so xde logo halal dan kkm.. tapi produk yang sama..

sumber: rakan2 yang belajar di Egypt & supplier

Iklan