Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Saturday, May 18, 2013

Izzue Islam .. kau curi fokus ku!!

Wahhh.. hilang akal dah agaknya mak org ni hahaha...
tapi itulah kenyataannya.. aku suka bangaaaaat dengan suaranya..

Mendayu-dayu.. dah sah2 pemuda ni seorang yang romantis gitu hehe.. adeehhh gatalnye aku!!  hahaha..
sesekali layan perasaan.. bukannya si izzue ni tau pun kan kan.. awak tak tau kan.. kan ngee~

Sejak bila saya jatuh hati dengan dia ni ek.. hmmm.. saya rasa sejak tengok cerita Diva Paris Masuk Kampung.. masa ni suka dengar lagu Liyana Jasmay "Cinta Bersatu" tapi suka tengok lakonan Izzue Islam ni.. pemuda kampung yang baik.. poyo!!



Lepastu.. sejak cerita Bunga Merah Punya saya jatuh hati terus dengan suara dia...

dan lagu bawah ni aduhaiiiii... berpuluh2 kali ulang..

 

Oh bulan.. sampaikan rinduku
Oh bintang.. kirimkan cintaku
Yang hilang pastikan bersatu
Oh sayang di dalam mimpimu

Oh bulan.. sampaikan rinduku
Oh bintang.. kirimkan cintaku
Yang hilang mngkinkah bersatu
Oh sayang dimana dirimu

Malam ini aku sendiri
Menanti dan terus menanti

Malam ini aku sendiri lagi
Menanti dan terus menanti

Usah di tangis lagi
Usah di rindu lagi
Pasti kita bertemu nanti

Usah di tangis lagi
Usah di rindu lagi
Pasti kita bertemu pasti

Pejamkan matamu kasih...

sob sob sob.. sedey bangat..

10 comments:

Mila Ahmad said...

Izzue Islam dah nak kawin dah kan ?

Zuraini said...

yus, ajaq sat mcm mana nak kopipes youtube dlm blog...:) ...minat gak tengok dia berlakon dalam Sebenarnya Saya Isteri Dia ...

Rinna said...

Heheh akak pun peminat izzu jugak.. best tgk dia belakon dlm 'sebenarnya saya isteri dia' cute sgt.. hehehe.. :)

Alin Marlini said...

Dua2 best

atie aizam said...

@Mila Ahmad: oh yer ke.. semoga dia bahagia hingga akhir hayat..amin.. tapi tetap suka kat dia hehe..

atie aizam said...

@Zuraini: ok bereh!!

atie aizam said...

@Rinna: ohh akak pun sama :D.. a'ah kan kak.. cute jer jeles dia tu kikiki..

atie aizam said...

@Alin Marlini: yup.. best gile!!

arlissaa said...

kita pon sama la..bukan setakat hilang fokus..semangat pon dah hilang..rasa mcm tak best dah..huhuhu :(

atie aizam said...

@arlissaa: hehe.. kalau sampai semangat hilang, parah tu sis.. agak2nya kalau bertentang mata, pastu izzue tu tersenyum manis, cair tak?

Iklan