Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, April 29, 2013

Bertatih Berniaga

Dulu saya selalu ajak encik asben gi Jalan Kenanga tempat peniaga2 beli barang tu.. selalu sangat dia bagi alasan macam2.. tapi sejak saya mula berniaga online ni boleh kata seminggu tu 2,3 kali sya ke sana mencari barang customer.. memula dulu saya tak pandai sangat.. saya belajar sendiri.. pernah tanya kat peniaga online lubang2 untuk dapatkan stock.. hurmmm.. jangan diharap dorang akan bagitau.. so saya pelan2 kayuh.. dapat untung sikit2 saya buat modal pusingan.. macamtulah hingga ke hari ni..

Saya masih ingat, saya start wat bisnes 26 Januari 2013.. Alhamdulillah dah 3 bulan berlalu.. masih muda dan masih baru.. masih bertatih untuk berjalan seiring dengan mereka yang dah berjaya.. Insha Allah saya akan terus berusaha selagi berdaya.. apa yang penting, modal kena jaga.. jangan guna modal berniaga ke arah lain.. Kalau boleh sya tak mahu meminjam bank.. mcm saya kata tadi pelan2 kayuh.. sya percaya, kalau kita padai manage perniagaan kita, walaupun kecil, pasti kita boleh berjaya..

Apa2 pun terima kasih pada semua pelanggan fb: My Baby Cool Collection dan pelanggan fb: Faarysa BabyShop kerana percaya dengan servis yang diberikan.. luv uols semua..


No comments:

Iklan