Iklan

Tuesday, July 9, 2013

SALAM RAMADHAN




Salam semua,

ATIE AIZAM BLOGSPOT ingin mengucapkan "SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK DAN SELAMAT BERPUASA" kepada semua rakan-rakan serta umat Muslimin semuanya.

Semoga anda semua di berkati Allah di bulan Ramadhan yang sangat mulia ini.

Terima kasih, sayang anda semua !!!

Thursday, July 4, 2013

Habbatussauda Kapsul

Ramai yang bertanya tentang stock Baraka yang kotak oren tu.. untuk makluman semua, kapsul habbatussauda kotak oren tak dapat di bawa masuk ke Malaysia.. tak tahu sampai bila.. hanya Pharmaniaga sahaja yang dibenarkan.. hmm pasal apa dan mengapa.. malas nak cerita..

Tapi ada berita baik.. kami telah mendapat bekalan kapsul habbatussauda dari Turki.. Shiffa Home Al-barakah .. lebih kuantiti dan isikandungan setiap kapsul.. jom kita bandingkan perbezaannya..

Baraka kotak oren
Kuantiti 1 kotak : 24 biji
Isikandungan setiap kapsul: 450mg


Shiffa Home Al-Barakah
Kuantiti 1 kotak: 30 biji
Isi kandungan setiap kapsul: 500mg

Size yang lebih kecil, kapsul yang lebih nipis dan harga yang berpatutan..  Dah ramai pelanggan kami mencuba.. alhamdulillah mereka suka dengan Shiffa Home Al-Barakah.. Syukur alhamdulillah..

Kalau ada sesiapa yang berminat nak dapatkan Kapsul Habbatussauda Shiffa Home Al-Barakah [Kapsul Shiffa Home] boleh sms/whatsApp 0123637531.

Rakan Blogger

  • APA ITU PENYAKIT G6PD - Apa itu Penyakit G6PD? Penyakit kekurangan enzim G6PD atau lebih dikenali dengan nama G6PD di kalangan rakyat Malaysia merupakan satu penyakit bawaan ...
    4 days ago
  • accident.. - salam all :) Tak sangka nak accident macam ni teruk.. sebab tak pernah accident pun kat jalan besar pastu dah la kene langgar belakang, saya pulak langgar...
    5 weeks ago

Dapur Blogger