Jom tengok apa ada..

Iklan

Friday, January 18, 2013

Balik Kampung Lagi

Baru jer rasanya saya balik kampung asben aritu.. dah balik lagi..kali ni kami balik ziarah tok nek (moyang kepada anak2 saya) yang tak sihat.. alhamdulillah toknek dah sihat.. dah keluar wad pun rabu lepas.. dan kami pun dah selamat sampai kl semalam.. 6 hari saya kat kampung.. dan sepanjang 6 hari tu saya tak dapat nak online .. asben lupa bawa broadben.. sabo jer lah..  tak best rasanya kalau tak online sehari kan kan hihi..

Jom layan sebahagian gambar yang sempat saya snap masa kat hospital aritu..


tempat ni dah jadi bilik persinggahan keluarga besar toknek berehat dan menginap waktu malam tunggu toknek yang dok dalam wad tak jauh dari tempat rehat ni.. setiap malam pakcik n makcik dok temankan toknek secara bergilir 2,3 orang 1 malam.. sungguh erat ikatan keluarga belah asben saya.. alhamdulillah

1 comment:

krole said...

tu r wak kalo da besa berinternet ni...kalo xdak tiba2 pergh! mmg busan, btw smoga kesihatan toknek berkekalan amin¬

Rakan Blogger

  • Raya ke-3 - Hari ni aku n ipar buat mi kari.. biasanya hari raya ke3 umah mertua ku akan diserbu oleh anak cucu saudara mak.. so sediakan apa yg patut dulu.. rendang d...
    1 day ago
  • sofa koyak - salam all :) dah lama x blog rupanya.. puasa pun dah masuk hari ke 26 dah..4 hari lagi mau raya..hehe :) selamat hari raya semua..maaf zahir dan batin.. semo...
    1 week ago
  • Conversation #6 - *Abah: Nah Nis, tengok ape abah dapat ni, nah lah tengok dalam kotak ni..* *Anis: (aku pun buka) Perrgggghhh bahhh!! Handphone baharu! Mane dapat?* *Abah: ...
    1 month ago

Dapur Blogger

Belajar Buat Kek

  • Rendang Kering Kupang - Lauk ni kita masak sebelum Ramadan..beli kupang fresh kita rebus dan ambil isinya...buat rendang kering..recipe asal gunakan ayam, kita tukar main ingred...
    1 week ago
  • PULUT KUNING - As-Salam semua. Dah lama rasanya tak mengupdate blog ni. Rasa mcm sayang gitu kalau nk ditinggalkan begitu saja ataupun ditutup terus. Maklumlah, dunia sib...
    1 month ago