Jom tengok apa ada..

Iklan

Friday, February 24, 2012

Rompers Idaman Hati Mama

Aduhai..
aku dah jatuh cinta ngan Rompers ni...
sepasang pulak tu..
comel tak??
huhu booking sudah :D

ps: bang.. nanti byrkan ekk ngee~

1 comment:

shark said...

salam kak atie :)

baby2 sehat ke?

Rakan Blogger

  • Raya ke-3 - Hari ni aku n ipar buat mi kari.. biasanya hari raya ke3 umah mertua ku akan diserbu oleh anak cucu saudara mak.. so sediakan apa yg patut dulu.. rendang d...
    19 hours ago
  • sofa koyak - salam all :) dah lama x blog rupanya.. puasa pun dah masuk hari ke 26 dah..4 hari lagi mau raya..hehe :) selamat hari raya semua..maaf zahir dan batin.. semo...
    6 days ago
  • Conversation #6 - *Abah: Nah Nis, tengok ape abah dapat ni, nah lah tengok dalam kotak ni..* *Anis: (aku pun buka) Perrgggghhh bahhh!! Handphone baharu! Mane dapat?* *Abah: ...
    1 month ago

Dapur Blogger

Belajar Buat Kek

  • Rendang Kering Kupang - Lauk ni kita masak sebelum Ramadan..beli kupang fresh kita rebus dan ambil isinya...buat rendang kering..recipe asal gunakan ayam, kita tukar main ingred...
    1 week ago
  • PULUT KUNING - As-Salam semua. Dah lama rasanya tak mengupdate blog ni. Rasa mcm sayang gitu kalau nk ditinggalkan begitu saja ataupun ditutup terus. Maklumlah, dunia sib...
    1 month ago